Servicii

Curs Tranzacționare

“Ne bucurăm să anunțăm lansarea celui mai complex curs de tranzacționare din România. Acest curs de durată de 4 ore este destinat tuturor tipurilor de trading, incluzând long, short, futures, swing, scalping, și este adaptat atât pentru începători cât și pentru traderi medii. Curriculum-ul cursului include strategii pentru diferite intervale de timp, inclusiv 3 strategii pentru 1 minut, 3 strategii pentru 5 minute, 3 strategii pentru 15 minute, 3 strategii pentru 1 oră, 3 strategii pentru 4 ore, 3 strategii pentru 1 zi și o strategie pentru o săptămână și o lună. Costul acestui curs este de 250 de euro și poate fi accesat oricând prin intermediul adresei dumneavoastră de GMail pe Youtube. Plata poate fi efectuată prin intermediul Crypto USDT, USDC, BUSD, Transfer Bancar, sau Paypal.”

Curs Trading Mihai Daniel

Continut curs tranzactionare:

Indicatori trading

Indicatori

In acest curs explic importanta si modul de utilizare a indicatorilor.

Analiza Tehnica

Veti invata cum se face analiza tehnica pentru ficare moneda in parte.

Strategii

Strategii

Strategia inseamna definirea unui plan, cand, cum si ce cumparam.

Curs Trading de la A la Z

Antrenament

Cum sa ne antrenam cu bani virtuali inainte sa riscam bani reali.

Bugetare

Cati bani investim, cand retragem profiturile realizate?

Analiza risc

Analiza riscuri

Fiecare investitie prezinta un grad de risc, cati bani investim si in ce anume?

Ce spun clientii despre curs!

Aurelian
Aurelian@AurelianM04
Read More
Cursul lui Daniel mi-a deschis orizontul spre proiectia mea personala de a deveni trader. Importanta si calitatea informatiilor oferite de Daniel imi dau adrenalina si ma tin treaz noaptea 🙂 Foarte mult timp petrec in fata calculatorului incercand sa pun in aplicare tot ce explica Daniel in curs si sa pot sa devin independent financiar, pentru ca il am pe el ca exeplu. Ani de studiu si trairi sunt concretizate in 4 ore de curs, foarte bine structurat. “Recomand cursul lui Daniel din toata inima, si apreciez asistenta oferita, prietenia si suportul. E un drum lung, nu e usor, dar merita 🙏”
@AlinMihalcea
Read More
Dupa terminarea cursului de tranzactionare , pot spune ca sunt extrem de multumit, el cuprinde strategii foarte eficiente pentru toate intervalele de timp, iar cursul este usor de inteles pentru toata lumea. Eu am inceput o perioada de antrenament(paper trading) si am un randament foarte bun in conditiile in care sunt incepator in acest domeniu. Cheia este sa urmezi toti pasii indicati in curs , sa ai rabdare si o sa faci profituri considerabile
Chisalita Patriciu
Chisalita Patriciu@Patriciu
Read More
Salut Daniel.nu credeam vreodată se pot face bani asa de ușor datorită ție am inceput sa cred și sa îmi dau seama ca se poate,am cumpărat cursul tău de tranzacționare și în 2 luni 12%.si asta cu câteva poziții pe perioadă mai lungă chiar am poziții pe termen cu Sl.TP..te urmăresc cu interes și abonamentul premium super mulțumit.saptami trecuta cu pozitile pe dot și bitcoin am facut banii de buzunar.cind iei poziții pe termen mai lung dacă se poate sa le faci public cred ca mulți te copiază.multumesc si succes în toate
Previous
Next

Importanta Analizei Tehnice

“Analiza tehnică în tranzacționare se bazează pe principiul că prețurile acțiunilor sunt influențate de raportul ofertă-cerere, care la rândul lor sunt influențate de factori precum emoțiile, percepțiile și anticipațiile participanților la piața financiară. Prin urmare, analiza tehnică se concentrează pe studiul istoric al prețurilor acțiunilor, volumului tranzacțiilor și a altor indicatori, în scopul identificării tendințelor și identificarea oportunităților de tranzacționare.”

Indicatorii sunt instrumente matematice care se bazeaza pe datele istorice ale preturilor si sunt folosite pentru a oferi informatii suplimentare despre trendurile pietei si pentru a identifica semnale de tranzactionare. Exemple de indicatori comuni utilizati in analiza tehnica sunt media mobila, indicele puterii relative (RSI), indicele volatilitatii (ATR) si linia de tendinta.

Analiza tehnica poate fi utilizata atat pentru tranzactii pe termen scurt, cat si pe termen lung, si poate fi folosita impreuna cu alte metode de analiza, cum ar fi analiza fundamentala, care se bazeaza pe evaluarea performantei financiare si a prospectelor unei companii.

Importanta analizei tehnice in trading este mare, deoarece poate ajuta la luarea deciziilor de tranzactionare informate. Ea poate oferi informatii despre trendurile pietei si poate identifica semnale de tranzactionare, oferind astfel oportunitati de a realiza profit. De asemenea, analiza tehnica poate ajuta la gestionarea riscului prin identificarea nivelurilor de stop loss si profit si prin utilizarea instrumentelor de gestionare a riscului, cum ar fi optiunile de vanzare si cumparare.

In concluzie, analiza tehnica este o metoda importanta in trading, care poate ajuta la luarea deciziilor informate si la gestionarea riscului. Indicatorii sunt instrumente esentiale in analiza tehnica, care ofera informatii suplimentare despre trendurile pietei si care pot identifica semnale de tranzactionare. Utilizarea analizei tehnice in combinatie cu alte metode de analiza poate ajuta la obtinerea unui avantaj competitiv pe piata financiara.

Consultanta Crypto

Acest serviciu este doar pe baza de programare, durata unei sedinte cu Mihai Daniel este de 1 ora. Serviciul se adreseaza atat companiilor cat si persoanelor fizice. Pretul unei ore de consultanta este de 200 euro si poate fi achitat cu Crypto, Transfer Bancar, BMK sau Paypal.