Continut curs tranzactionare:

 • Indicatori

  In acest curs explic importanta si modul de utilizare a indicatorilor.

 • Analiza Tehnica

  Veti invata cum se face analiza tehnica pentru ficare moneda in parte.

 • Strategii

  Strategia inseamna definirea unui plan, cand, cum si ce cumparam.

 • Antrenament

  Cum sa ne antrenam cu bani virtuali inainte sa riscam bani reali.

 • Bugetare

  Cati bani investim, cand retragem profiturile realizate?

 • Analiza riscuri

  Fiecare investitie prezinta un grad de risc, cati bani investim si in ce anume?

Ce spun clientii despre curs!

 • Salut Daniel nu credeam vreodată se pot face bani asa de usor datorită tie am inceput sa cred si sa îmi dau seama ca se poate, am cumparat cursul tau de tranzactionare si în 2 luni 12% si asta cu câteva pozitii pe perioada mai lunga chiar am pozitii pe termen cu SI. TP...te urmaresc cu interes și abonamentul premium super multumit. Săptămână trecuta cu pozitile pe dot si bitcoin am facut banii de buzunar cind iei pozitii pe termen mai lung daca se poate sa le faci public cred ca multi te copiaza. Multumesc si succes în toate.

  Chisalita Patriciu @Patriciu
 • Cursul lui Daniel mi-a deschis orizontul spre proiectia me personala de a deveni trader. Importanta si calitatea informatilor oferite de Daniel imi dau adrenalina si ma tin treaz noaptea 🙂 Forte mult timp petrec in fata calculatorului incercand sa pun in aplicare tot ce explica Daniel in curs si sa pot sa devin independent financiar, pentru ca il am pe el ca exeplu. Ani de studiu si trairi sunt concretizate in 4 ore de curs, forte bine structurat. "Recomand cursul lui Daniel din toata inima, si apreciez asistenta oferita, prietenia si suportul. E un drum lung, nu e usor, dar merita 🙏"

  Aurelian @AurelianM04
 • Dupa terminarea cursului de tranzactionare , pot spune ca sunt extrem de multumit, el cuprinde strategii forte eficiente pentru toate intervalele de timp, iar cursul este usor de inteles pentru toata lumea. Eu am inceput o perioada de antrenament (paper trading) si am un randament forte bun in conditile in care sunt incepator in acest domeniu. Cheia este sa urmezi toti pasii indicati in curs, sa ai rabdare si o sa faci profituri considerabile.

  Alin Mihalcea @alinmihalcea09
1 de 3

Importanta Analizei Tehnice

“Analiza tehnică în tranzacționare se bazează pe principiul că prețurile acțiunilor sunt influențate de raportul ofertă-cerere, care la rândul lor sunt influențate de factori precum emoțiile, percepțiile si anticipațiile participanților la piața financiară. Prin urmare, analiza tehnică se concentrează pe studiul istoric al prețurilor acțiunilor, volumului tranzacțiilor și a altor indicatori, în scopul identificării tendințelor și identificarea oportunităților de tranzacționare.”

Indicatorii sunt instrumente matematice care se bazeaza pe datele istorice ale preturilor si sunt folosite pentru a oferi informatii suplimentare despre trendurile pietei si pentru a identifica semnale de tranzactionare. Exemple de indicatori comuni utilizati in analiza tehnica sunt media mobila, indicele puterii relative (RSI), indicele volatilitatii (ATR) si linia de tendinta.

Analiza tehnica poate fi utilizata atat pentru tranzactii pe termen scurt, cat si pe termen lung, si poate fi folosita impreuna cu alte metode de analiza, cum ar fi analiza fundamentala, care se bazeaza pe evaluarea performantei financiare si a prospectelor unei companii.

Importanta analizei tehnice in trading este mare, deoarece poate ajuta la luarea deciziilor de tranzactionare informate. Ea poate oferi informatii despre trendurile pietei si poate identifica semnale de tranzactionare, oferind astfel oportunitati de a realiza profit. De asemenea, analiza tehnica poate ajuta la gestionarea riscului prin identificarea nivelurilor de stop loss si profit si prin utilizarea instrumentelor de gestionare a riscului, cum ar fi optiunile de vanzare si cumparare.

In concluzie, analiza tehnica este o metoda importanta in trading, care poate ajuta la luarea deciziilor informate si la gestionarea riscului. Indicatorii sunt instrumente esentiale in analiza tehnica, care ofera informatii suplimentare despre trendurile pietei si care pot identifica semnale de tranzactionare. Utilizarea analizei tehnice in combinatie cu alte metode de analiza poate ajuta la obtinerea unui avantaj competitiv pe piata financiara.