Ce este Polygon ” Matic”?

Polygon Matic este un proiect blockchain, conceput pentru a oferi platforme financiare si de investitii sigure si cu eficienta. Platforma permite tranzactionarea si investitia in monede si tokenuri criptografice si ofera solutii de plata si stocare a criptomonedelor. Proiectul se bazeaza pe tehnologia blockchain Ethereum si ofera servicii de tranzactionare si investitii in monede, tokenuri si alte active digitale. Platforma ofera, de asemenea, asigurari si solutii de securitate, precum si solutii de plata si stocare. Proiectul se concentreaza pe oferirea unor produse cu un nivel ridicat de securitate si eficienta si se bazeaza pe o Reactbased aplicatie web si aplicatii mobile. Platforma ofera, de asemenea, o interfata de programare a aplicatiilor (API) pentru dezvoltatorii de aplicatii si un sistem de recompense pentru cei care utilizeaza si dezvolta platforma.Polygon Matic se bazeaza pe tehnologia blockchain Ethereum si ofera un set de servicii si produse financiare si de tranzactionare de criptomonede. Platforma permite utilizatorilor sa investeasca si sa tranzactioneze monede si token-uri criptografice, precum si alte active digitale. Platforma utilizeaza contracte inteligente Ethereum pentru a asigura securitatea si eficienta tranzactiilor si a investitiilor. Platforma ofera, de asemenea, asigurari pentru a proteja utilizatorii de riscurile criptomonedelor. Principala diferenta intre Polygon Matic si alte proiecte similare consta in faptul ca acesta ofera o platforma de tranzactionare si investitii sigure si eficiente, care ofera, de asemenea, solutii de asigurare si securitate. Proiectul se concentreaza pe oferirea unor produse cu un nivel ridicat de securitate si eficienta si se bazeaza pe o React-based aplicatie web si aplicatii mobile, precum si pe o interfata de programare a aplicatiilor (API) pentru dezvoltatorii de aplicatii.

Roadmap-ul Polygon Matic cuprinde urmatoarele etape:

1. Lansarea Mainnet Polygon Matic (Q1 2021) Lansarea Mainnet Polygon Matic va oferi utilizatorilor si dezvoltatorilor platformei acces la protocolul de tokenizare si la aplicatiile de pe platforma. 2. Extinderea ecosistemului Polygon Matic (Q2 2021) Aceasta etapa va viza extinderea ecosistemului Polygon Matic prin adaugarea de produse financiare si aplicatii dezvoltate de terte parti. 3. Listarea tokenului Matic pe schimburile populare (Q3 2021) Aceasta etapa va viza listarea tokenului Matic pe schimburile populare, precum si lansarea unor produse financiare unice, precum contracte inteligente. 4. Extinderea functiilor de pe platforma si integrarea cu alte platforme (Q4 2021 si mai departe) Acest lucru va viza extinderea functionalitatii platformei si integrarea cu alte platforme, precum si lansarea unor noi produse financiare si aplicatii.

Ce comunitate are polygon matic?

Comunitatea Polygon Matic se intinde pe intreaga lume si cuprinde mii de oameni. Aceasta comunitate include dezvoltatori, investitori, utilizatori si participantii la proiect. Comunitatea Polygon Matic se bazeaza pe intelegerea si sprijinirea unor principii comune, cum ar fi inovatia, transparenta, si responsabilitatea. De asemenea, comunitatea ofera membrii sai oportunitati de a colabora la dezvoltarea platformei si de a se implica in procesul de luare a deciziilor.

Invata sa tranzactionezi

Afla mai multe despre cel mai bun curs de trading din Romania